14 decembrie 2009

Ghost Eva

Deci, B.! Esti cea mai tare la modificat poze, fato:D! Te ador si mersi! Check this out:D!

D.

M.: D. e cea mai nobila si buna persoana pe care o cunosc. Sincer.

Am meditat la asta cand am ajuns acasa. Si mi-am dat seama ca e adevarat.
D., chiar ESTI cea mai nobila si buna persoana pe care o cunosc. Si cea mai pura. Te iubesc.

ador asta.

Eu: nu!
Eu: hai ma termina!
Eu: ce nervi mi-ai facut la faza aia:D.
Eu: imi vine sa-ti dau in cap:D.
Eu: de parca ma crezi o ipocrita mediocra.
L.: te-ai suparat?
Eu: nu vreau sa ma cert cu tine. chiar nu vreau.
Eu: da, m-am suparat:)). dar imi trece.
L.: :))
L.: ok, scuze
Eu: nu-ti cere scuze x(!
L.: ok, nu-mi cer scuze.
Eu: ce-mi place de tine:))!
Eu: vezi cum intelegi asta:D.
L.: mda.

esti super, bai:D!

Crismas trii.


Ma frateee...
Deci bradu' de anu' asta e in rosu, argintiu si auriiiiu. Asa. Fratie, nu va speriati, ca adoratu' in sine e verde. Doar ca e "impodobit" in culorile astea.
Asea...deci frate mi-am facut niste nervi:)):D...deci aveam de pus niste globuri infim de mici argintii si am descoperit ca nu au chestiute din ala de agatat:D. Asa ca se apuca Eva de pus clemeeee...sau cum naiba se cheama, ca habar n-am:))! Si pun la vreo juma' dintre ele(fratie, erau multe!) si ghici ce descopera Eva? Aveau chestiute din alea da trebuia sa le pui tu! Ei...ce sa-i faci? Da-i'napoi, scoate toate tampeniile alea verzi. Ba, frate, si descopar ca nu am destule chestiute de prins si trebuie din nou sa le pun clemeeee.
Termin de pus in brad ornamentele pe care le am si ma apuc sa dau etichetele, cutiile etc. la cos. Ei, ce descopera Eva? Mai aveam chestiute argintii de agatat. Ura.
Da-i cu nervisorii:))....maaaa rog. Hai ca bradu' de anu' asta e cel mai mare de pana acu':))...da' sa va povestesc cum l-am dobandit:))!

Deci ieri, mama si tata se duc preafericiti la Sv, shopping city, land of choice si cauta mai mult de juma' de zi un braaad. mama voia artificial pt. ca s-a saturat sa tot stranga acele de brad de pe covoare ca se usuca adoratu', eu-natural, da' pan' la urm-am zis ca, hai, fie ce-o fi, luam artificial si ne tine cateva ierni. Fratie, si se duc ei in Sv. Se intorc seara pe la 10(eu pe mama n-am vazut-o ieri pana atunci!) cu o cutiuta frumusica lipita cu scotch si aratand cam dubios pe care scria "brad Tiffany bla-bla-bla". Asa... Eu tai entuziasmata scotch-u' cu cutitu' de bucatarie(probabil aratam ca un killer). Maaaa...s-a deschis minunata cutie si, ce sa vezi? Un foarte dragut ambalaj cu rosu si verde pe care scria ceva gen "DIGESTA! RATIA ZILNICA DE FRIBRE!" cu un servetel folosit inauntru. Uraaa. Fratie, pe langa asta, o copie dupa o factura de la METRO de prin 2007, una a unui alt client care cumparase miiiiii de produse, printre care si crismas trii-u' meu, adoratu':x. Asea. Si pe acea factura era incercuit "brad tiffany bla-bla-bla" si tras o frumusica sagetica in josul paginii, unde era loc liber si scris de mana aproape dragutel de ilizibil "Lipsa varf". Ne uitam noi cam dubios la hartiuta aia dragutaaaa. Si zicem "Ha-ha. Ia sa vedem ce e cu prostia asta." Bai, si incercam sa opusul-lui-dezmembram bradu'. Ma si, ce sa vezi!? Avea varfu' lipsa! Fratie, tata a facut o discreta criza de nervi, a sunat la Relatii Clienti la METRO si i-a amenintat pe aia ca daca nu se rezolva cum vrea el + taxa de benzina, se duce la oficiu' pentru protectia consumatorului(sper ca nu era la plural):)). ba si s-au speriat aia: "nu, nu, ne pare rau, nu e vina noastra, iertati-ne, se rezolva, se rezolva, puteti chiar si sa cumparati un alt produs de aceeasi valoare etc." Asea ca azi, mami si tatiii se duc frumusel la Sv.-land-of-choice si schimba bradu' fara prea mare scandal.
End of story. bye-bye.
[see ya later!]
(by Shrek:))!)
Hai v-am pupat.