4 august 2010

Analize .

Deci sunt traumatizată pe viaţă.
Am fost la Ecomed să-mi fac analizele. Dea. Mi-a luat 3 doze de sânge strigoaica de asistentă. Frate, când schimba recipientele, mişca şi acul şi ghici cine avea de suferit ! Mă apucă jalea când mă uit la mână. Era şi sictirită într-un hal şi avea nervişori, drăguţa de ea. Mamă ce-mi venea să-i zic vreo două. Şi lui tata la fel, dar m-a aprobat când i-am zis că poate dacă spunea ceva, îmi făcea vampiroaica asta ceva la mână.
A, şi să mai zic o chestie.
În timp ce eu mă aşezam pe scaun pregătindu-mă pentru acuşor, a intrat o bunicuţă cu un recipient d-ăla în care se colectează un ştiţi-voi-ce-galben. I-l dă tipei. Tipa începe să ţipe la ea, că "uite cum ai închis-o, Doaaamnee", în timp ce bunicuţa se uita la tipă cu o privire tâmpă si un zâmbet de om nebun. Ceea ce m-a amuzat. Problema e că tanti chiar nu închisese ca lumea recipientul. Mi-am zis că dacă tipa nu-şi schimbă mănuşile, eu fug.
Vestea bună e că şi le-a schimbat.



Aşea. Azi m-am dus să iau rezultatele. Şi problema e că m-am dus prea târziu. Dar ghiciţi ce. Am găsit-o pe tipă acolo. Bineînţeles, cu acelaşi sictir.

Lăsaţi-o baltă.

Melodia zilei ? Hm. Hai, fie. Muse - "Neutron Star Collision(Love will be forever)".