18 aprilie 2010

El

Sa-l ia dracu'.
Sa se care naibii pe alta planeta.
Numai sa nu mai stea.
M-am saturat. In mine clocoteste un amestesc de dispret si placere. Il vreau si il urasc in acelasi timp. E prea ingamfat, prea increzut. Nu zic ca n-are cu ce, Doamne-Dumnezeule mare, dar nu-mi place comportamentul asta. Rahat.
In rest. Calculatorul s-a stricat si el, sper doar sa fie Windows-u', nu hard-disku'. Pt ca nu e foarte comod sa stii ca pierzi dracului tot ce aveai in calculator.
Asa. Marti e teza la romana. Pe 27, teza la mate. Dup-aia si tezele alea la istorie(nu stiu daca-s inainte sau dupa testarile nationale) si examenele alea stupide.
De-abia astept vara. Nu tu teme, nu tu stres, nu tu trezit de dimineata, nu tu zombi-look.
Toata ziua ii binecuvantam pe profi. La dracu', n-am timp nici sa mananc. Frate nu va puteti imagina ce copii loviti de soarta si fara viata personala suntem. Lua-ne-ar naiba, de parca o s-ajungem toti profi, asa ne trateaza profii nostri. Da' ia sa-si vada de treaba, n-au ei grija daca eu ma duc sau nu la mate-info sau la filologie. Ma duc unde vreau eu. Ajung ce vreau eu. Nu-mi zic ei mie pentru ce-s potrivita. Profele de romana si de mate au intrecut orice limita cu sclerozarea mintala. Pur si simplu. Cica sa venim in uniforma la pregatire(luati de la cineva imagini cu uniforma scolii 8).
Cica vin d-aia de liceu si ne zic noua ca o sa ne fie dor de doamna directoare(sau, in traducere, Doamna Alunita-Mov-Albastruie-pe-buze-Lac-Rosu-Ferrari-care-se-cojeste-de-pe-unghiile-ei-si-ajunge-pe-lucrarea-Mariei). Noi asteptam cu totii sa plece cat mai repede in Parcul Rece, sau macar sa stea dracului acasa.
Ce stiu ei? Ba, va zicem noi ca nu v-ati dori viata noastra.
Doamne-iarta-ma ca-s asa nemultumita, stiu ca atata timp cat traiesc, am o haina de pus pe mine, un acoperis deasupra capului si o paine pe masa ar trebui sa fiu fericita, da' n-am ce-i face, asta-i firea omului.