13 decembrie 2009

Hai ca m-ai facut fericita!


Chiar, pe bune, B., m-ai facut fericita, sa-mor-io-sa-mi-sara-ochi'-din-cap-daca-nu:))! Cu postarea aia de azi:))...hai te iubesc.
V-am pupat pe toti ca azi iubesc pe toata lumea:)).
Hai M., ca si pe tine te iubesc:)).[Ca intotdeauna!]Cu propunerea de iesit afara. Chiar mi-a placut asta, parca mi-ai citit gandurile:))!
Hai va las.
P.S.: Si pe B. o iubesc intotdeauna.
P.P.S.: A., si pe tine te iubesc in seara asta:)). Asa-s de fericita, incat simt ca nimeni si nimic nu-mi poate strica buna dispozitie.
Hai ca deja devine prea a la tanar-si-nelinistit. Hai pa:))!

Ba, asa-s de fericita ca nici maical gecsan nu ma poate enerva :)). e de bine: a doua oara in 4 zile. hai ca-s pe drumu' cel bun:)). hai sa caut pe net o poza, ceva, cu laugh, ca tata mi-a facut dvd cu alea de pe chromasia si le-a sters din calculator. deci...
nu, hai ca pun una de pe chromasia, o descarc acu', la plesneala.
chiar, sa vad daca D.J.N. nu a mai pus fotografii noi:x.
hai v-am pupat.

Tuturor ni se intampla.


Ba frate...vi s-a intamplat vreodata(mereu)?
Deci ai mei pleaca de acasa...nu stiu cand se vor intoarce, dar sigur nu vor lipsi putin. Raman doar eu si calculatorul. Ca intotdeauna, ascult Nightwish. Si bineinteles ca dau volumul tare...boxele urla si Irimescu[impielitatu' de jos] are niste nervi de-i crapa ochii-n cap. Dar, bineinteles, oricat de disperant de tare se aude muzica, ma obisnuiesc cu orice volum si simt nevoia sa-l dau tot mai tare, tot mai tare...
Si ma bucur, tipand prin casa si topaind odata cu chitara agresiva care se aude[Emppu :x] si cu o vocea urland[de obicei Marco :x]acompaniata de o alta extraordinara[Tarja] si de un pian[Tuomas], un sunet pe care aproape poti sa-l vezi, de ritmul hipnotizant al tobelor[Jukka :x]...uneori, de o alta voce-mai copilaroasa, dar care nu suna chiar zgariant pe creier-[Anette:]...
Si sar, si cant, si ma trec fiori de fericire, si nu-s cu gandul la nimic decat la melodie...
Vecinu' I. moare si face crize de inima...
Si, cand sunt in culmea fericirii...ŢÂÂÂÂÂÂRR! ŢÂÂÂÂÂÂÂRR! De-abia aud soneria, dar brusc ma apuca o panica inexplicabila, dau repede volumul la minim si ma prefac plictisita si adormita cand de fapt ma imaginez...asta e un detaliu ce nu mai conteaza:D!
Si asa se duce fericirea mea...si ma apuca o stare de enervare totala!
Of.
De ce a trebuit sa existi, Nightwish!?

Vise.

Nu ca ar interesa pe cineva inafara de mine postarea asta:)). Doar ca...stiti cum e:)...
Deci:
- visez sa ma trag in cel mai mare montagne-russe din lume.
- visez sa vorbesc mult, mult cu heliu.
- visez sa...ma invart si eu printr-o chestie din aia in care se antreneaza parasutistii. Ma refer la aia care danseaza in aer si castiga campionate mondiale.
- visez sa merg in Japonia. Sunt pur si simplu fascinata de limba japoneza, de geishe si de totul legat de ele, de traditiile lor, de orasele lor...si, ce-i drept sunt si unele desene japoneze faine(foarte multe).
- visez sa merg in Anglia, Blackpool si sa ma intalnesc cu David. J. Nightingale, fotograful meu preferat.
- visez sa ajung si in S.U.A. In mod special Canada. Dar vreau sa vizitez Forks.
- visez sa dau o raita si prin Australia, Sydney.
- visez sa calatoresc in Finlanda, chiar daca, in mare parte, limba lor ma calca pe nervi. Vreau sa ma intalnesc cu cei din Nightwish, dac-or mai exista.
- visez sa devin neuro-chirurg intr-un spital din Japonia. Daca nu, Anglia sau America.
- visez sa ma intalnesc in Cer cu batranelul de la librarie. V-am povestit despre el? Daca nu, nu am sa o fac de acum, pentru ca nu am chef sa bocesc.
- visez...ce altceva mai visez? Poate sa ma casatoresc cu un barbat frumos si sa am doi copii.
- CUM AS PUTEA SA UIT ASTA!? Visez sa imi construiesc o casa pe malul marii(nu in Romania, logic.), o casa cu peretii dinspre mare de sticla, iar restul, albi. O casa cu interiorul in mare parte alb, dar cu unele camere roz-inchis, negre si bleumarin.
- visez sa imi cumpar un aparat foto foarte performant cu care sa fac poze foarte tari, pe care le-ar aprecia D.J.N.
Cam atat deocamdata.
P.S.: Am niste vise pe care nu le pot impartasi cu voi: unii ati rade de mine, altii mi-ati spune ca e imposibil, dar eu stiu ca se poate. Si...la urma urmei, nu pot sa va spun totul.

13 decembrie 2009(ador data asta)

Frate, deci azi ma simt genial, cum ar spune B. Deci ninge, e tot ce mi-am dorit de la Doamne-Doamne iarna asta:d. Deci, multumesc Providentei. Asaaaa...in cateva zile imi ajunge telefonu' nou prin FanCourier(sau cum se zice, ca n-am auzit decat o data-n viata mea de astia si n-am vazut nicio sigla) si de-abia astept sa trantesc DISTRUSU' ALA VECHI(la propriu) de pamant pana se face firimituri. Frate, e cea mai tare iarna.
Cu exceptia faptului ca vine A. acasa, imi face mii de nervi si un dezastru complet in casa...vine cu aerele lui de b., cand de fapt...hai nu mai comentez si asta, ca acus e Craciunu' si nu mai vine Mosu' la mine:d. Ma rog. de-abia n-astept s-ajunga acasa cu toate placile si uscatoarele de par si parfumurile si toate sofisticatile lui...am crezut ca o sa ne intelegem mai bine acum, ca a plecat, dar asta functioneaza doar in primele ore. Primele cateva* ore. Si cum eu nu stau prea bine cu nervii, nu stiu cat po' sa-l suport...da' Cineva sper sa tina cu mine:d. Of.
Dar ce nervi, frate!? VINE CRACIUNIU'! De-abia astept sa fac bradu' si tot restu':D!
Si am si scapat de o anume doamna directoare, doamna de romana si doamna diriginta timp de 3 saptamani:D!
URA!
Hai ca am cautat pe net niste imagini cu bradu' de Craciun si am observat ca oamenii nu stiu sa faca un brad ca lumea. n-am gasit nimic care sa-mi placa si mi-am facut niste nervi...deci fara poza la postarea asta:)).
Hai pa.
meri crismas.