17 decembrie 2009

Noutatile.

Ok, deci nu stiu ce s-a intamplat cu spiritul meu vesel dar dintr-o data ma simt foarte plictisita si iritata...
Iata noutatile:
- in sfarsit, dupa o asteptare lunga de cateva zile care m-a doborat, a ajuns noul telefon aici. Il am si sunt incantata de el, cu exceptia faptului ca scoate niste poze de rahat. Dar in rest e super-tare.
- ieri am iesit afara, m-a chemat B. care era la blocul tatalui ei, acolo i-am gasit pe I. si pe S. si pe inca o enervanta cu geaca albastra si sapca rosie...parca. O, da, si sa nu uit: o tipa mica pe nume tot Biancaaaa super-enervanta cu o voce pitigaiata pe care nu o suport. Sper sa-i vina mintile la cap cand creste. A fost super pana cand a venit o cretina si a urlat la noi ca ii facem udeala in bloc, "sa ne luam dracu' napolitanele", "voi stiti ca acolo e peretele de la casa mea, pai se poate etc." Du-te dracu' de idioata, ca mi-ai stricat seara, naiba sa te ia. Ba, frate, ce zgripturoaica. Uraa. A.
- azi e o zi superba afara si fulgii in lumina se vad ca sclipiciul si eu stau in casa, plictisita si nervoasa.
- asaaa...ei bine, nu m-a afectat cearta asta stupida cu V., dar a fost o faza cu L. si aia...ei bine, mi-a ranit orgoliul. Nu pot sa inteleg de ce, doar suntem numai amici, dar faza aia m-a suparat tareeeeee. Mi-e ciuda: de ce mama naibii nu imi trece odata si gata? Probabil a observat si el ca vorbesc altfel decat pana atunci pe mess cu dansul, dar...in seara aia m-am suparat si mi-am propus sa ma comport ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat pentru ca eram sigura ca o sa imi treaca. Si doar n-a fost mare lucru si e stupid ca inca nu mi-a trecut si foarte, foarte enervant. Nu pot sa ma inteleg...
In fine, cam asta e, am vrut sa intru pe mess sa vorbesc cu B. dar nu e online, mi-am verificat mail-ul si nici nu am primit nimic de la cealalta B., deci probabil gata in seara asta cu calculatorul.
Ma enerveaza faptul ca nu pot sa imi scriu nici jurnalul pe calculatorul celalat pentru ca s-a dat cu var in camera si e un dezastru total si bla-bla. Chiar: ma intrebam ce ar fi daca mi-as posta jurnalul:))! Probabil multi ar da orice sa ma vada moarta... Mi-e ciuda ca nici nu pot sa imi pun pe DVD-uri ce am in calculator ca sa imi reinstalez window-su' pen' ca, mama ma-sii, nu pot sa conectez USB-u' de la telefon la calculator ca sa imi pun muzica pe el(in special Nightwiiiiiiisssssshh:x:x) si imagini de frica sa nu imi afecteze softu'. Ura. Deci mai am de asteptat...mama naibii!
Hai am plecat, probabil nu mai postez in seara asta.