17 decembrie 2010

Changes

M-am uitat prin postări mai vechi de pe blog. Şi mi-am dat seama cât de schimbată sunt:)). Acum nu mai sunt nici pe departe aşa de seacă, sau aşa de uşor iritabilă, nu mă mai afectează prostia atât de mult(am învăţat s-o ignor), trec mult mai uşor peste lucrurile urâte, sunt mai cu picioarele pe pământ(deşi n-o să fiu niciodată pe deplin-asta chiar ar fi o nenorocire pentru mine), nu mă mai îndrăgostesc atât de uşor şi niciodată de persoane imposibile, sunt MUUUULT mai veselă(de fapt, râd cam 97% din timp).
E bine, e mult mai bine. :-)
Nu ştiu ce m-a schimbat. Poate doar am crescut.
E trist să văd persoane care-s tot timpul seci sau plictisite de viaţă. E trist că nu ştiu să râdă într-una, din orice chestie, oricât de neamuzantă ar părea altora. Chestiile astea mici mă menţin pe mine atât de veselă. Şi ştiţi ce? Îmi dau seama că eu chiar sunt veselă :))! Nu mă puteţi întrista prea uşor. Trebuie să fie serios sau un film dramatic :)).

Recomand vizionarea filmului Schindler's list :-).

În medie, o persoană râde cam de 15 ori pe zi. E prea puţin!!

All I wanted was you

Titlul n-are nicio legătură cu ce scriu. E o melodie de la Paramore.
Am văzut azi Ondine şi continuarea de la The Curious Case of Benjamin Button.
Filmul ăsta nu a fost extraordinar. Am început să mă uit la el...chiar, exact acum o săptămână! Vinerea trecută. Şi m-am uitat cam la jumătate de film care m-a plictisit într-un hal...aşa că l-am lăsat baltă şi azi, când am vrut să-l şterg, am zis să mă uit, totuşi, la restul. Partea a doua a filmului a fost mai bună, mult mai bună. Am şi plâns la sfârşit. Dar de-abia cînd a început să spună ce/cum sunt oamenii.
Ondine a fost bun. Mi-a plăcut mult. Povestea nu a fost...ca, pffuah!, dar mi-a plăcut cum a fost făcut, personajele, actorii, cum vorbeau...faza e că, spre "surprinderea" noastră, traficanţii erau români:)). Nici că se putea altfel! :)) Oare ce gândesc ceilalţi despre noi?? :))

Aşa că acum sunt în starea Ondine + The curious Case of Benjamin Button plus alte amestecături.

Hans Zimmer

Cactuşii înfloresc odată la şapte ani